تخمین مدت زمان مطالعهی مطلب: 1 دقيقه
+++++++++++++++++++++

بازار فردا از نگاه بورس نگار >>> بازار بورس، فردا چگونه خواهد بود؟
+++++++++++++++++++++
بازار فردا از نگاه بورس نگار >>> بازار بورس، فردا شنبه چگونه خواهد بود؟ // 20 شهریور 94
وب سایت بورس نگار - شب شما همراهان بورس نگار بخیر، اگر روز چهارشنبه را از روزهای معاملاتی هفته گذشته حذف می کردیم هفته ای کسل کننده وبدون رمق را شاهد بودیم که بازار فرسایشی همچنان بکارش ادامه می داد ولی روز چهارشنبه مسئولان بازار در اقدامی ناگهانی و شجاعانه، دل را به دریا زده و تمامی نمادهای بزرگی که بخاطر ترس از افت شاخص متوقف نگهداشته بودند بازگشایی نمودند تا با کاهش 1000 واحدی شاخص سایه سنگین منفی این نمادها به یکباره از سر بازار رفع شود.
تجربه نشان داده این دست شوکهای منفی که همیشه به آزاد شدن نقدینگی سهامداران منجر می شود باعث بهبود کلی شرایط بازار در روزهای آتی اش شده است. از طرفی در حوزه سیاسی، دموکراتهای سنای آمریکا روز پنجشنبه مانع رأیگیری در مورد توافق هستهای شدند، تا اوباما از وتوی مخالفت کنگره با توافق بینیاز شود، هرچند رهبر جمهوری خواهان که اکثریت سنا را در دست دارد اعلام کرد هفته آینده دوباره این طرح را به رأی میگذارند اما چیزی که مشخص است در سنا با صد سناتور، 42 نفر با توافق هسته ای موافقت نموده اند که همین عامل اکثریت را از چنگ جمهوری خواهان سنا بیرون آورده و کار آنها را بسیار سخت خواهد کرد که این عامل هم می تواند برای بازار فردا پالس مثبتی محسوب شود.
بر این اساس انتظار می رود این دو عامل بتواند برای فردا جو بازار را بهبود بخشد تا پس از مدتها نزول و بازار فرسایشی موج مثبتی را بتوانیم در بازار فردا شاهد باشیم.
پیروز باشید، پایدار و سربلند - بورس نگار ...
++++++++++++++++++
لینکهای پیشنهادی:
>> دموکراتها مانع رأیگیری در مورد توافق هسته ای شدند ...
>> آیا روسها وارد نبرد زمینی در سوریه شدهاند؟
>> شش شرکت جدید آماده عرضه اوليه در فرابورس شدند ...